ONZE GESCHIEDENIS

Met liefde bereid

De naam Viertap doet bij vele ongetwijfeld een belletje rinkelen. De voormalige dancing sloot in begin jaren 2000. Nu komt de naam terug onder het mom van Brasserie Viertap onder uitbater Olli die door vele gekend is in het uitgaans leven als Portier en uitbater van zijn andere eetgelegenheden Frituur Tirol - Olli's Kookpot - Olli's Buikje Vol of van De Nieuwe Viertap in scherpenheuvel. In onze Brasserie kan men steeds terecht voor een Heerlijk DINER tegen eerlijke democratische prijzen, onze eventzaal gescheiden van onze brasserie, is ook beschikbaar voor festiviteiten zoals je verjaardag party - Huwelijksfeest - jubileum feestje. Daarnaast regelen we ook koffietafels om uw dierbare te gedenken na een dienst met uw familie en vrienden. 

— FILOSOFIE ACHTER HET WITTE SCHORT —

Wij koken voor u en uw vrienden

Onze Specialiteit Molengras

Molengras: de heerlijke flinter dunne frietjes met steak, Entrecoté, of kipfilet

met saus naar keuze 

ONZE CHEF DE CUISINE

Gekend voor zijn porties, van Frituur Tirol - Olli's Kookpot - Olli's Buikje Vol 

GEZELLIGE SFEER

Tafelen in een rustiek unieke sfeer